Date disponibile de livrare:

03 iunie 2023, 07 iunie 2023, 10 iunie 2023

Politică de confidențialitate

Protecția Datelor Personale

În concordanță cu cerințele Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, HOSLIAG IRINA P.F.A., are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este utilizarea lor în vederea facturării produselor comandate.

De asemenea, prin acceptarea modulelor tip cookie, legumeledeacasa.ro primește acordul dumneavoastră pentru a trimite materiale informative și/sau alte oferte promoționale sau reduceri de la Legumele de Acasa prin newsletterele, sms-uri sau pop-up-uri.

Furnizarea datelor necesare la redactarea facturii este obligatorie. Refuzul dumneavoastră de a transmite aceste date determină anularea comenzii. Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator și sunt comunicate numai dumneavoastră, prin factură pentru produsele comandate.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informați cât mai curând posibil.

Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată la adresa de e-mail: comenzi@legumeledeacasa.ro sau prin poștă la adresa: jud. Iasi, municipiul Tg. Frumos, strada Gospodari, nr. 15.

Administrarea magazinului on-line www.legumeledeacasa.ro se efectuează de către

Hosliag Irina P.F.A.

Adresa: jud. Iasi, municipiul Tg. Frumos, strada Gospodari, nr. 15.

Mail: comenzi@legumeledeacasa.ro

Cont: RO39BACX0000002043761000