Date disponibile de livrare:

06 martie 2024, 13 martie 2024

Despre noi

Suntem Irina şi Corneliu Hoşliag, iar împreună reprezentăm Legumele De Acasă Tȃrgu Frumos. Irina Hoşliag (26), (Facultatea de arte vizuale şi design, specializarea foto-video din cadrul Universităţii de arte George Enescu, Iaşi). Corneliu Hoşliag (31), inginer horticol, USAMV Iaşi, Horticultură ecologică.

Ȋmpreună, am pornit această iniţiativă la finalul lunii iunie 2017, iar primul coş a fost livrat cu succes pe 8 iulie 2017. Ideea a fost de ceva timp în mintea noastră, pȃnă într-o zi în care a luat viaţă cu adevărat. Plini de entuziasm, însă în acelaşi timp cuprinşi şi de o stare necunoscută, o combinaţie între frică şi curaj. Nu o să uităm niciodată dimineaţa în care ne-am trezit, am mers prin toată grădina pentru a realiza nişte fotografii, apoi rapid am creat un profil şi o pagină pe facebook unde am postat treptat imagini, care urmau să fie dovada muncii noastre. Totul s-a întȃmplat atȃt de rapid, încȃt nu realizăm nici măcar în ziua de astăzi unde am putut ajunge. Ne-am ghidat după instinct, iar baza noastră de pornire a fost sinceritatea, seriozitatea şi punctualitatea.

Cu trecerea timpului am încercat treptat să avem un coş cȃt mai diversificat de legume. Livrăm o singură dată pe săptămȃnă, pe parcursul săptămȃnii preluăm comenzile, cu o zi înainte pregătim coşurile, iar apoi livrăm legumele proaspete şi gustoase la domiciliu/locul de muncă. Urmărim să producem legume cȃt mai naturale, crescute cu atenţie şi de o calitate superioară.

Ȋncepȃnd cu finalul lunii februarie 2018 am început să livrăm de două ori pe săptămȃnă, împărţind oraşul pe zone. Legumicultura este o tradiţie de zeci de ani în comunitatea noastră de ruşi-lipoveni, din care facem şi noi parte, de la bunici pȃnă la părinţi, iar noi, la rȃndul nostru am urmărit să păstrăm tradiţia şi să dezvoltăm o altă perspectivă a ceea ce înseamnă această muncă.

Cu fiecare livrare, am prins curaj şi încredere în noi. Am întȃlnit oameni frumoşi şi de calitate care ştiu să ne aprecieze munca. Dovada faptului că facem ceea ce trebuie sunt clienţii mulţumiţi de noi şi de ale noastre produse. Ne place ceea ce facem, muncim cu drag, iar atunci cȃnd îţi doreşti ceva cu adevărat visele devin realitate. Suntem recunoscători tuturor celor care au avut încredere în noi! Vă mulţumim din suflet!